Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie openingstijden?

Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend vanaf 09.00u tot 18.00u. Op zaterdag zijn wij geopend vanaf 09.00u tot 17.00u. Op zondagen zijn wij gesloten.

Zijn jullie met feestdagen open?

Op Goede vrijdag, 2e paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag en 2e pinksterdag zijn wij open van 9.00 tot 17.00 uur
Op Nieuwjaarsdag en beide Kerstdagen zijn wij gesloten

Zijn jullie op zondagen geopend?

Wij zijn op zondagen gesloten met uitzondering van de laatste 2 zondagen voor de Kerst.

Hebben jullie een koopavond?

Nee, wij hebben geen koopavonden.

Kunnen aankopen thuisbezorgd worden?

Ja, indien gewenst kan bij u thuis worden bezorgd tegen een bezorgtarief (zie tarieven)

Is bezorgen van zware artikelen zoals zakken aarde, split, zand en graszoden ook mogelijk?

Bezorgen van artikelen meer dan 400 kg is mogelijk met zwaar transport. De bezorgtarieven voor dit transport zijn € 90 ,00 per pallet en op een pallet zit ook statiegeld dat in rekening wordt gebracht. Bij retournering van de pallet krijgt u het statiegeld weer terug.

Verkopen jullie cadeaubonnen?

Ja, wij hebben cadeaubonnen die bij Van der Dussen Groencentrum besteed kunnen worden. Deze bonnen zijn te verkrijgen in ieder door u gewenst bedrag.

Kan ik telefonisch informatie krijgen over de verzorging en onderhoud van beplanting?

Aangezien alle adviseurs buiten in het Groencentrum werkzaam zijn, kunt u het beste bij ons langskomen met de vragen die u heeft. Wij kunnen dan de mogelijkheden laten zien en het juiste advies geven.

Kan ik bij jullie ook planten en bomen bestellen?

Groencentrum van der Dussen heeft zelf een zeer ruim assortiment en mogelijk ook goede alternatieven voor wat u zoekt. Indien voorradig bij onze leveranciers kunnen wij bomen en planten op soort en variant bestellen. Houdt u wel rekening met een toeslag voor de zoekopdracht en extra transportkosten, die wij uiteraard vooraf met u zullen bespreken.

Maakt Van der Dussen Groencentrum ook beplantingsplannen?

Onze adviseurs kunnen u op het Groencentrum adviseren over de juiste beplanting en de mogelijkheden. U kunt hiervoor gewoon langskomen. Handig is om in het hoogseizoen hiervoor door de weeks langs te komen in de ochtend of einde van de middag. Op deze minder drukke momenten kunnen onze adviseurs u goed helpen.

Verkopen jullie ook graszoden en moet ik deze bestellen?

Ja wij verkopen graszoden en deze zijn uitsluitend op bestelling leverbaar i.v.m. de beperkte houdbaarheid (Afmeting van een rol is : 250 cm lengte en 40 cm breedte). Elke donderdagmiddag komt vers gras binnen. Bestelling uiterlijk woensdag vóór 12 uur en afhalen donderdag vanaf 14 uur.
In het hoogseizoen (maart tot en met juni) komt gras ook op dinsdag middag binnen. Bestelling uiterlijk maandag vóór 12 uur en afhalen dinsdag vanaf 14 uur. Graszoden kosten € 3.50 per vierkante meter

Is uw vraag nog niet beantwoord, vul dan het contactformulier in

Van der Dussen Groencentrum B.V.

Albert van ‘t Hartweg 63
2913LE Nieuwerkerk a/d IJssel
0180-31 41 25
info@vanderdussengroencentrum.nl